Toeristenkaart, Er is zoveel te zien!

Uw bedrijf op ToeristenkaartFriesland

Er zijn drie mogelijkheden voor het presenteren van uw bedrijf op deze digitale toeristenkaart.


De minimale optie is het plaatsen van uw bedrijfsgegevens op de kaart middels een zogenaamde marker. Deze bevat een foto en een korte promotietekst van uw bedrijf alsmede uw contactgegevens. Hiervoor betaalt u slechts € 25,-- per jaar exclusief btw.

In de iets uitgebreidere optie heeft u ook een presentatie onder de digitale kaart en een eigen bedrijfspagina met al uw contactgegevens en een uitgebreide promotietekst. Deze middelste optie kost € 50,-- per jaar exclusief btw.

In de meest uitgebreide optie heeft u ook de mogelijkheid om de digitale toeristenkaart in uw eigen website te plaatsen. Deze optie kost € 99,-- per jaar.

Door middel van onderstaand formulier kunt u uw bedrijf aanmelden. Na aanmelding krijgt u automatische een wachtwoord toegestuurd via de email. Daarna kunt u direct aan de slag met het maken van uw bedrijfspresentatie. U krijgt pas een factuur als u uw bedrijfspresentatie ter publicatie aanbiedt aan de redactie. Op dat moment kunt u ook de uiteindelijke keuze maken voor wat betreft het type presentatie. U kunt dus eerst ruim de tijd nemen om uw bedrijfspresenatie vorm te geven.

Voer uw bedrijfsgegevens in om u aan te melden.

Gebruikersnaam (Zonder spaties):
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Contactpersoon:
Email adres:

Klik ter controle hieronder in het daarvoor bestemde vakje.